close
تبلیغات در اینترنت
ویزای شینگن بلند مدت (مولتیپل)
loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

تور کیش

ویزای شینگن بلند مدت ویزای شینگن بلند مدت ویزای شینگن در دو حالت سینگل و مولتیپل صادر می شود .مقصود از کلمه مولتیپل(Multi ) آن است که در این نوع ویزا افراد محدودیت ورود و خروج نخواهند داشت و می توانند هر مقدار که بخواهند از کشور خارج و یا به کشور داخل شوند و این نوع ویزا در برابر نوع ویزای سینگل ( Single )  قرار دارد و آن عبارت است از نوع ویزایی که افراد صرفا می توانند به آن کشور ورود کنند و برای مدت زمانی که در پاسپورت خود از طریق سفارت ، ویزا اخذ کرده اند ، نمی توانند از آن کشور خارج شده…

ویزای شینگن بلند مدت (مولتیپل)

ویزای شینگن بلند مدت

 ویزای شینگن, ویزای شینگن بلند مدت

ویزای شینگن بلند مدت

ویزای شینگن در دو حالت سینگل و مولتیپل صادر می شود .مقصود از کلمه مولتیپل(Multi ) آن است که در این نوع ویزا افراد محدودیت ورود و خروج نخواهند داشت و می توانند هر مقدار که بخواهند از کشور خارج و یا به کشور داخل شوند و این نوع ویزا در برابر نوع ویزای سینگل ( Single )  قرار دارد و آن عبارت است از نوع ویزایی که افراد صرفا می توانند به آن کشور ورود کنند و برای مدت زمانی که در پاسپورت خود از طریق سفارت ، ویزا اخذ کرده اند ، نمی توانند از آن کشور خارج شده و به کشور مبدا خود بازگردند ، بدین خاطر در زمان اقدام باید توجه داشته باشید که چه نوع ویزا به شما تعلق خواهد گرفت.

اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت 1 تا 4 ساله می باشد.

نکات قابل توجه برای متقاضیان ویزای شینگن بلند مدت:

  • تمام مدارک مورد نیاز ویزای شینگن می بایست ترجمه رسمی شوند و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.
  • برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت، داشتن حداقل یک ویزای شینگن در پاسپورت معتبر یا بیش از چهار سفر خارجی ویزا دار (ترکیه، دوبی و مالزی بدون ویزا هستند) نیاز می باشد.
  • در صورت سفر خانم خانه دار ، مدارک فوق از همسر ایشان کسب می شود + سند ازدواج.
  • در صورت سفر كودك، موافقتنامه محضري از سرپرست كودك لازم است.
  • برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت، در صورت احراز مدارک کافی، چک ضمانتی بازگشت متقاضی لازم نیست.
  • برای ویزای شینگن توریستی، ضمانت بازگشت ضروری می باشد.
  • تائیدیه ویزا شینگن 48 ساعت بعد از تکمیل و تحویل مدارک به مسافر اعلام می گردد.
  • پروسه ی اخذ ویزای شینگن 20 روز کاری می باشد.

    مطالب مرتبط: ویزای شینگن فرانسه تضمینی

  • منبع: http://sitevisa.com
بازدید : 20 تاریخ : چهارشنبه 17 خرداد 1396 زمان : 17:16 نویسنده : هیوا کیش نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت
  • کل مطالب : 572
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 14
  • باردید دیروز : 22
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 128
  • بازدید ماه : 590
  • بازدید سال : 4,387
  • بازدید کلی : 21,584
  • مطالب
    تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش تور کیش